fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Kildevangen har de siste 2 årene tilbudt sine klienter å komme tilbake etter noen måneder og delta på ettervern / oppfølging som foregår ved helgesamlinger.

Kildevangen arrangerte en slik langhelg på Badeland Gjestegård, Raufoss 29.1 – 1.2.2015. Vi ønsker å takke alle som deltok for en lærerik og flott sammenkomst. Ettervern og oppfølging er like viktig som behandling. Oppmøtet var bra med ca. 20 deltakere fra hele landet. Vi håper på enda flere når vi treffes igjen i april 2015. Denne helgen jobbet vi med AA sin Storbok, trinnene i felleskap og vi delte deler erfaringer, styrke og håp med hverandre.

Vi kommer også i april til å ha fokus på å jobbe med storboka og de 12 trinn. Vi satt stor pris på deltakernes positive tilbakemeldinger. Vi fikk også nyttige tilbakemeldinger som gjør oss i stand til å sørge for at kurset i april blir enda bedre. Vel møtt igjen 16 – 19.4.2015 på Badeland Gjestegård på Raufoss.

Av de drøyt 100 som har deltatt på Kildevangens 10 ettervernshelger så langt ( vi har litt over 2 års historikk) er over 90% fortsatt i gang med den nye livsformen og lever edru og har fått det bedre med seg selv og sine nærmeste.

Med vennlig hilsen fra alle oss på Kildevangen!

Gunnar, Anne Lene, Roger og Svein Bjørnar

Gunnar, Anne Lene, Roger og Svein Bjørnar

 

Call Now Button