fbpx

Nøytralt, privat og anonymt

Kildevangen er et livssynsnøytralt behandlingssenter. Vi er ikke tilknyttet noen organisasjon. Når du kommer til Kildevangen vil du føle at du er del av en liten gruppe og ikke en stor forsamling. Vi er Norges minste 12 trinns klinikk. Vi er også den eneste 12 trinns klinikken i Norge som tilbyr individuell terapi som en del av behandlingen for alle klienter. Andre klinikker som hevder de har individuell veiledning har en fast kontaktperson å henvende seg til. Vi har minimum 2 timer pr uke med individuell terapi hvor terapeuten følger deg gjennom hele oppholdet.

Historie
Kildevangen ble bygget i 1978. Kildevangen ligger ved porten av Totenåsen med praktfull utsikt over Totenbygdene, helt til Synfjellet.

Klientgruppe
Kildevangen Behandlingssenter tar imot klienter som sliter med alkoholproblemer og utbrenthet, samt deres pårørende. Kildevangen har ikke avtale med det offentlige helsevesenet, og det er i hovedsak klientene selv eller deres arbeidsgivere som betaler for behandlingsoppholdet. Tilbudet på Kildevangen er også godt tilrettelagt for profilerte personer

Standard
Kildevangen er et behandlingssenter med høy standard. I tillegg til klientrom finnes det blant annet stor spisesal, TV-stue, peisstue, foredragssal, samtalerom, badstue samt tilgang til treningskort på Skreia Trim.

Kapasitet
Vi har totalt 13 døgnplasser.

Besøk
Besøk til Kildevangen kun etter avtale med klinikken.

Treningssenter
Klinikken har avtale med treningssenter. 

Veibeskrivelse
Kildevangen ligger på Skreia i Oppland fylke, ca. en times bilkjøring nord for Gardermoen. Det er bussforbindelse fra Oslo, Gardermoen, Lillehammer, Hamar og Gjøvik. Vi henter på buss-holdeplassen i Skreia sentrum, ca. 5 km. fra Kildevangen. Hvis du kjører, kan du kjøre R33 til Skreia (fra Minnesund: Skilt mot Gjøvik; i Gjøvik: Skilt mot Minnesund).Ta av i Skreia sentrum ved Hydro Texaco, veiskilt til Torseter og Skjeppsjøen. Følg denne veien ca. 4 km til skilt mot Kildevangen, da er det ca 1 km igjen.

Ring oss før du starter turen, og vi forklarer deg gjerne den enkleste veien til Skreia og Kildevangen fra der du befinner deg.

Google Maps kart

Call Now Button