fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Lang erfaring

Gode resultater siden 2001

Alkohol, piller, kokain og utbrenthet

Ingen privat klinikk har behandlet avhengighet lenger

Spesialutdannede terapeuter med egenerfaring

Alle med ca 20 års erfaring

  • Liten privat klinikk
  • Start behandling raskt
  • Individuell behandling
  • 12-trinnsbehandling basert på AA metoden
  • Erfarne terapauter med egen ruserfaring
  • Ingen utlevering i grupper 
  • Lærerike foredrag daglig
  • Enerom med dusj og wc
  • ADDIS diagnosetest

Henvisning

Hos oss trenger du ingen henvisning fra offentlig helsevesen. På samme måte bestemmer du hvilken informasjon vi gir videre til det offentlige. Dette innenfor lovens rammer.

Dette gjør at du raskt kan få plass og starte behandling. Veldig ofte den dagen du trenger det.

På Kildevangen får du en livssynsnøytralt behandling. Her er du en del av en liten gruppe.  Vi er den eneste 12-trinnsklinikken i Norge som tilbyr individuell terapi for alle klienter. Andre klinikker som hevder de har individuell veiledning har en fast kontaktperson å henvende seg til. Vi har minimum 2 timer pr uke med individuell terapi hvor terapeuten følger deg gjennom hele oppholdet.

Klientgruppe

Kildevangen Behandlingssenter tar imot klienter som sliter med alkoholproblemer, pillemisbruk, rusmisbruk, avhengigheter og utbrenthet, samt deres pårørende. Kildevangen har ikke avtale med det offentlige helsevesenet, og det er i hovedsak klientene selv eller deres arbeidsgivere som betaler for behandlingsoppholdet. Tilbudet på Kildevangen er også godt tilrettelagt for profilerte personer.

Beliggenhet

Kildevangen ligger ved porten av Totenåsen med praktfull utsikt over Mjøsa, Totenbygdene, helt til Synfjellet. Vi henter deg på Gardermoen etter avtale.

Fasiliteter

Vi har treningsrom, TV-stue, peisestue, foredragssal, samtalerom og badstue.

Størrelse

Vi har totalt 13 døgnplasser.

Besøk

Besøk til Kildevangen kun etter avtale med klinikken.

Treningssenter

Vi har eget treningsrom med profesjonelt utstyr.

Veibeskrivelse

Kildevangen ligger på Skreia i Oppland fylke, ca. en times bilkjøring nord for Gardermoen. Det er bussforbindelse fra Oslo, Gardermoen, Lillehammer, Hamar og Gjøvik. Vi henter på buss-holdeplassen i Skreia sentrum, ca. 5 km. fra Kildevangen. Hvis du kjører, kan du kjøre R33 til Skreia (fra Minnesund: Skilt mot Gjøvik; i Gjøvik: Skilt mot Minnesund).Ta av i Skreia sentrum ved Hydro Texaco, veiskilt til Torseter og Skjeppsjøen. Følg denne veien ca. 4 km til skilt mot Kildevangen, da er det ca 1 km igjen.

Ring oss før du starter turen, og vi forklarer deg gjerne den enkleste veien til Skreia og Kildevangen fra der du befinner deg.

Google Maps kart

Alkoholproblemer, alkoholisme, behandling, kildevangen
Call Now Button