fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Av: Malin Bratvold Amsrud

31.10.2023

Velkommen til Kildevangen Behandlingssenter!

Kildevangen Behandlingssenter ligger landlig til, omgitt av fantastisk natur sommer som vinter, og kan tilby en rekke fasiliteter! Ta en kikk på videosnutten i dette innlegget for et lite innblikk inn i hva Kildevangen kan tilby.

Behandlingssenterets fasiliteter inkluderer en hyggelig peisestue for sosialt samvær, eget treningsrom, badstue, stor spisestue og møterom for gruppesesjoner. Kildevangen tilbyr delikate enerom for privatliv og ro – vi har totalt 13 komfortable døgnplasser. På Kildevangen har man mulighet til å bruke mobiltelefon og PC. I tillegg finnes TV-stuer for avslapning.

Som den eneste 12-trinnsklinikken i Norge, tilbyr vi individuell terapi som en integrert del av behandlingen for alle våre klienter. Våre erfarne terapeuter tar imot klienter som sliter med alkoholproblemer, rusmisbruk, avhengigheter, utbrenthet og deres pårørende.

Kildevangen er et livssynsnøytralt og anonymt behandlingssenter og er ikke tilknyttet noen organisasjon. Hos oss vil du oppleve å være en del av en liten og privat gruppe, noe som gir rom for personlig oppfølging. I tillegg kan du være sikker på at din anonymitet blir ivaretatt.

Kildevangen er Norges minste 12-trinns klinikk, og har vært i drift siden 2001. Vår beliggenhet ved Totenåsen gir en praktfull utsikt over Mjøsa og naturskjønne omgivelser – et godt utgangspunkt for god behandling!

Velkommen til Kildevangen Behandlingssenter – et lite sted med et stort hjerte.

 

Call Now Button