fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Det å ta et valg mot en livstilsendring er et stort steg for et bedre liv, hos oss på Kildevangen er vi opptatt av å ha det hyggelig, diskret og en løsningsorientert stemning med privat initiativ. Flesteparten av våre klienter har hatt alkoholproblemer og/eller pilleproblemer. Mange har også opplevd utbrenthet, og har feilaktig forsøkt å medisinere bort symptomene med alkohol og/eller piller.

Hos oss så har klienten anledning til å snakke om sine egne opplevelser og erfaringer i trygge omgivelser. Det å snakke med en og enhver i private samtaler og ikke i grupper vil kunne hjelpe til at trygghet kommer frem.

Konfrontasjoner i grupper kan virke skremmende på mange, ikke minst de som lider av sosial angst. Det er jo en kjent sak at alkoholikere, alkoholmisbrukere, pilleavhengige og pillemisbrukere ofte lider av i starten av tilfriskningsfasen. Mange velger Kildevangen nettopp av denne grunn, de ønsker enesamtaler fremfor gruppeterapi. Trygghet blir omtalt som en tilstand av beskyttelse og sikkerhet og en følelse av tillit som kommer av at man føler at det ikke foreligger noe truende.

Uten trygghet blir det vanskelig å kunne hjelpe, og dette som er i vårt fokus.

Behandlingssenteret vårt har attraktive fasiliteter som stor spisesal, TV-stue, peisstue, foredragssal, samtalerom, badstue samt tilgang til treningskort på Skreia Treningssenter.

Vi har gjort vårt ytterste for å skape en innbydende og stimulerende atmosfære og dette kombinert med vår solide kompetanse har gjort oss til et naturlig førstevalg for mange klienter med behov for hjelp.

Våre dyktige terapeuter setter den individuelle i fokus slik at du som ønsker en livstils-endring vil få det trygt under din vei til et bedre liv.
– Det skal være trygt å få hjelp med sin alkoholisme og andre avhengigheter.

Ring 61162800

Call Now Button