fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Påmelding til ettervernskurs 07. til 09. juni 2024

Publisert: 06.05.2024

Fellesinformasjon til både påmeldte og enda ikke påmeldte ettervernskurs-deltakere.

I begynnelsen av 2013 satte Kildevangen i gang med sine ettervernskurs. Nå har vi gjennomført 37 slike helger.

Neste kurs skal også holdes på Badeland Gjestegård på Raufoss fredag 07 juni til og med søndag 09 juni 2024. Dette blir da 38. gang vi arrangerer ettervernskurs, og tilbakemeldingene på kursene har vært svært positive.

Vi vil også minne alle på at pårørende er velkommen på disse kursene. Dersom noen av dere har pårørende som ønsker å være med så må dere melde dem (og dere selv) på.

Så fort du har bestemt deg er det viktig at du gir oss beskjed om du blir med slik at vi kan planlegge din deltakelse. Det er veldig fint om du kan sende oss din påmelding på e-post drift@kildevangen.no da vi ønsker å kvalitetssikre våre e-post lister. Alternativt SMS til Ruben på tlf. 90 75 55 63 eller Roger på tlf. 47 68 83 25.

TEMA FOR DENNE HELGEN ER: Å leve edru
Ta derfor med boka Å leve edru samt Storboka.

Vi setter påmeldingsfrist / bekreftelsesfrist til snarest, dog senest mandag den 03 juni 2024

Det er oppmøte fredag kveld m/kveldsmat kl. 20.00 og kurset avsluttes ca. kl. 15:00 søndag. Rommene vil være klare for innsjekk fra kl. 17.00 fredag.

Informasjon til dere som ikke har forhåndsbetalt: Pris pr. kurshelg pr. person i enkeltrom kr. 4000,- Helpensjon inngår. Pårørende betaler også kr. 4000,-

Vi noterer fortløpende påmeldinger – både via Facebook gruppen Ettervernskurs Kildevangen, e-post, SMS og telefon – send heller en melding for mye – enn en for lite. Vi har en lukket gruppe på Facebook der informasjon om kurset vil bli gitt. Vennligst legg til Svein Bjørnar Amsrud eller Roger Granberg som Facebook venn slik at vi kan få lagt dere inn i den lukkede etterverns gruppen.

Vi gleder oss til å høre fra deg – hjertelig velkommen.

Med vennlig hilsen Ruben, Svein Bjørnar og Roger

Last ned PDF versjon av invitasjonen her

Call Now Button