fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Av: Malin Bratvold Amsrud

I tilfriskningsfasen starter man arbeidet med å bygge en helt ny person. En person som ikke drikker, en person som ikke bare ser flasken i rommet- fritt etter elefanten i rommet. Dette vil selvfølgelig ta tid. Skal man bygge et godt reisverk må man sørge for at arbeidet er godt og solid i fundamentet. mange går gjennom en fase der man uten suksess forsøker å moderere sin drikking.

Man har kanskje flere runder av dette, før man innser at: ok, dette kommer ikke til å fungere… man havner stadig tilbake et skal til drikkemønster. Dette arbeidet med å bygge edru person, er det viktig å endre flere aspekter av sitt liv- slik at det å drikke ikke blir mer fristende enn livet selv. Dette bør man ta tak i ganske tidlig i prosessen. fordi arbeidet er ikke over etter at man har satt ned glasset. Dette er det nødvendige utgangspunktet, men jobben har akkurat startet. Man trenger å skifte tankesett og gjør om på praktiske omstendigheter i mange tilfeller.

Man trenger å tre ut av komfortsonen slik at man får momentum til å fortsette forover, samtidig er at endringene ikke blir så store at man blir paralysert. på denne måten, steg for steg, vokser man inn i den nye versjonen av seg selv. man trenger ikke endre alt med en gang men jo flere prosesser man setter i gang, og jo enklere disse prosessene i seg selv er, jo bedre vil det være for din fremgang.

Vi på kildevangen er et behandlingssted for alkoholismen å behandle alkoholisme med 12 trinns program der du veiledes i å bli fri fra alkohol. 

Tro oss det er verdt det!

12-trinnsprogrammet brukes forøvrig av både AA (Anonyme Alkoholikere) og det bruker for en rekke andre avhengigheter. 

Call Now Button