fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Mange unngår å møte realiteten ved å si til seg selv at de har et alkoholproblem. Det er også veldig mange som ikke innser at de driver med alkoholmisbruk.

Det er også veldig mange som har en frykt av å komme dit at det faktisk har blitt et problem.

Frykten av å miste kontrollen sitter inne hos veldig mange, men også det å ta kontakt med noen er kanskje den største frykten.

Vi ser det at det er svært mange pårørende som ikke vet at den personen i familien faktisk har et problem, og sannheten er faktisk at det gjelder svært mange familier.
Mange familier står ovenfor sine problemer med at et familiemedlem har et alkoholproblem, men som ikke vil ta kontroll på livet sitt igjen.

Når vi snakker om frykt så er dette også noe av grunnen til at personer ikke tar kontakt, de er blant annet redd for å se realiteten selv, eller å kanskje føle skam ovenfor seg selv eller familie.

Vi vet hvordan det er å ha frykt for dette, mange av våre klienter har følt det samme og mange har også ventet i en god stund før de har endelig tatt kontakt.
Hos oss på Kildevangen har vi den kunnskapen, erfaringen og hjelpen du trenger for å slutte med ditt alkoholproblem.

Alkoholisme er en sykdom og vi har hjulpet en rekke personer med dette alkoholproblemet før.

Det viktigste er å trosse frykten med å ta kontakt!

Hos oss kan du føle deg trygg, vi hjelper deg.

Kildevangen, et lite sted med et stort hjerte.

Ta kontakt med oss i dag.

 

Hva er frykt? 

Dette sier Wikipedia:

Frykt eller redsel er en følelse som man kjenner ved trussel eller risiko, både ekte og innbilt. Redselen kan også forklares som en ekstrem oppfattelse av situasjoner, tilstand, saker, mennesker og liknende, f.eks. mørkeredd. Redselen varierer kraftig fra person til person, og kan strekke seg mellom en mild følelse av uro og ekstrem redsel, kalt paranoia, skrekk eller fobi.

Call Now Button