fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Ettervernskurs 20 – 22.1.2016

I begynnelsen av 2013 satte Kildevangen i gang med sine ettervernskurs. Nå har vi gjennomført 14 (er det korrekt guttær?) slike helger.

Neste kurs skal også holdes på Badeland Gjestegård på Raufoss fredag 20 januar til søndag 22 januar 2016.  Dette blir 14. gang vi arrangerer ettervernskurs og tilbakemeldingene på kursene er svært positive.

Vi vil også minne alle på at pårørende er velkommen på disse kursene.  Dersom noen av dere har pårørende som ønsker å være med –   må dere melde dem ( og dere selv) på.

Så fort du har bestemt deg er det viktig at du gir oss beskjed om du blir med slik at vi kan planlegge med din deltakelse. Veldig fint om du sender oss din påmelding på e-post, da vi ønsker å kvalitets sikre våre e-post lister.  

drift@kildevangen.no» drift@kildevangen.no eller på tlf: 47688325

Vi setter påmeldingsfrist til XXX. Det er oppmøte fredag kveld m/kveldsmat kl. 20.00 og kurset avsluttes ca kl. 16:00 søndag. Rommene vil være klare til overtakelse fra kl 17.00 torsdag.

Informasjon til dere som ikke har forhåndsbetalt:

Pris pr. kurshelg pr. person i dobbeltrom kr. 3600,-

Dersom du ønsker enkeltrom er prisen kr. 4800,-

Helpensjon inngår.

Vi noterer fortløpende påmeldinger – både via Facebook gruppen Kildevangen Ettervern, e-mail, SMS og telefon – send heller en melding for mye – enn en for lite (

Vi gleder oss til å høre fra deg – hjertelig velkommen.

Kurset blir avholdt med forbehold om at det blir mange nok påmeldte.

 

Med vennlig hilsen

Svein Bjørnar og Roger

Call Now Button