fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Ettervern

Kildevangen har de siste 2 årene tilbudt sine klienter å komme tilbake etter noen måneder og delta på ettervern som foregår ved helgesamlinger på et lokalt hotell i nærheten av klinikken. I løpet av disse helgene jobber vi med AA sin Storbok og jobber trinn i felleskap og deler erfaring, stryke og håp med hverandre. Alle som har deltatt på dette har utrykt at det virker meget godt på deres tilfriskning. Disse helgene involverer mye jobbing, men har også en rekke sosiale innslag. Mange knytter vennskap for livet under en slik serie som består av 4 samlinger over året.

Anbefales for tidligere klienter, pårørende, fagfolk og andre interesserte. Ettervernshelgene innebærer undervisning og veiledning i henhold til AA sitt 12 trinns program. Ettervernshelgene er ca hver 3 måned.

Av de drøyt 150 som har deltatt på Kildevangens 17 ettervernshelger så langt ( vi har litt over 4 års historikk) er 80 – 90% fortsatt i gang med den nye livsformen og lever edru og har fått det bedre med seg selv og sine nærmeste. Kildevangen skal ha ytterligere 3 ettervernshelger i løpet av 2017 og når året er omme har vi dermed gjennomført 20 slike helger.

Familiehelger

Etter avtale.

AA og andre grupper

Ellers anbefaler vi våre klienter å oppsøke og delta i selvhjelpsgrupper, som for eksempel Anonyme Alkoholikere (AA) eller De Norske Lenker.

 

Call Now Button