fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Av: Malin Bratvold Amsrud

24.12.2023

En takknemlig jule-hilsen fra Kildevangen

Året nærmer seg over, og det som ved nyttårstider i fjor var nyttårsforsetter, er nå enten fullført, eller kanskje glemt. Det har vært et strabasiøst år for mange, ikke minst økonomisk. Flere utfordringer har vært over oss, med blant annet renteøkning og prisoppgang. Mennesker i alle livsfaser og i alle aldre har nok kjent på kroppen konsekvensene av disse hendelsene.

EN HILSEN: Takk til alle som har fulgt oss i året som har gått, og takk til alle som kjemper sin kamp for å bli eller holde seg edru, og deres pårørende. Bildet er hentet fra Freepik.com

På Kildevangen vet vi at det er mange som sliter med alkoholavhengighet og andre rusproblemer, og at ytre faktorer som kommer i tillegg, kan utløse eller forverre problemene knyttet til dette. I årets blogger har vi vært innom mange temaer knyttet opp mot alkoholisme og rusproblematikk, med temaer som samliv og samlivsbrudd, depresjon og alkoholisme, reklameforbud mot alkohol i sosiale medier, unge og alkohol, kvinner og alkohol, helgefyll og «binge drinking» på agendaen. Disse bloggene håper vi har vært til inspirasjon, glede og trøst for mange, og kanskje har man også lært litt. I tillegg har vi lagt ut flere dagsaktuelle saker og påminnelser løpende gjennom årets uker. Disse bloggene og innleggene på sosiale medier kommer vi også til å fortsette med på nyåret, da det har vært positiv respons fra våre lesere.

Bilde: Med ønske om en fredelig jul og et godt nyttår fra alle som jobber ved Kildevangen Behandlingssenter, her representert ved Roger Granberg, Kai Henning Melberg og Svein-Bjørnar Amsrud.

Med 2023 snart bak oss, og midt inne i julehøytiden – en høytid som kan være gledelig og fin, men også utfordrende, vanskelig og vond, ønsker vi å sende en takknemlig hilsen til alle våre lesere. Takk til alle som kjemper hver dag, takk til dere som tenner lys og gir håp til de som sliter med avhengighet, og takk til alle modige som velger å ta opp kampen mot alkohol – både den avhengige og deres nærmeste, kollegaer og venner som velger å møte med empati og forståelse.

Vi ønsker også å vende nesen fremover mot den nye året, 2024, og minne om at det er verdt å ta med seg håpet inn i det nye året, håpet om tilfriskning fra alkoholisme, som alle de som har funnet sitt edruskap på Kildevangen også viser.

Med ønsker om en fredelig julefeiring, og et godt nytt år!

Call Now Button