fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Det er ikke lett for personer som har et alkoholproblem å tenke tanken på å slutte med alkohol.

Kildevangen benytter seg i stor grad av Minnesotamodellen i behandlingen, men ikke som gruppeterapi, men trygge og gode enesamtaler. Minnesotamodellen er en måte å behandle alkoholmisbruk som tar utgangspunkt i at avhengighet til alkohol er en medfødt disposisjon. Den bygger på Anonyme Alkoholikere AA-modellen, men er videreutviklet til en profesjonell organisasjon med fagpersoner og andre faggrupper. Behandlingen foregår som oftest i døgninstitusjoner og er spesielt tilrettelagt for pasienter som trenger mer enn poliklinisk behandling. Spesielle teknikker tas i bruk, og man bruker også legemidler i nedtrappingsfasen der dette anses som nødvendig. Mange pasienter blir medlemmer i AA-grupper etter døgnbehandling. En som normalt går over fem til seks uker, og dette viser å bedre prognosene betydelig. 

Alkoholisme og alkoholproblemer har dessverre vært en del i manges liv og vi på Kildevangen har vår lidenskap om å hjelpe personer ut av disse problemene. 
Våre ansatte har lang erfaring og vi benytter oss av den kjente 12-trinns metoden, som vi selv har erfart fungerer. 
Vi håper det ikke vil være noen bekymring ved det å ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelige både for personer som vil gjøre et valg i riktig retning, og for pårørende som ønsker å snakke. Det er mange av dere der ute som for eksmpel lurer på om en av sine nærmeste viser symptomer på alkoholisme. 

Og husk- vi som jobber som terapeuter på Kildevangen har selv hatt de samme problemene for mange år siden, og har brukt den samme metoden for å få et nytt og bedre liv! 

Få en ny start i ditt liv, ta kontakt med oss i dag. Tlf 61162800
Kildevangen-Et lite sted med et stort hjerte! 

Call Now Button