fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Alkoholisme har i mange år vært et problem for enkelte mennesker i Norge, men det har heldigvis eksistert også hjelp mot alkoholproblemer.

Vi snakker med personer daglig som har opplevd at alkoholproblemene har skapt mye i negativ retning for den enkelte og for de menneskene rundt denne personen.
Det som også har ligget i tankene til de pårørende og den som har et alkoholproblem er nettopp dette med å ta valget for å slutte.
Å ta det valget vet vi ikke er lett, og mange er så langt nede at de ikke er på tanken om å slutte, siden dette har blitt en hverdag med å «slukke tørsten». Eller andre årsaker.

Alkoholmisbruk, alkoholproblemer og alkoholisme kan man gjøre noe med og det starter først med å ta et valg!
I livet så tar vi mange valg, og noen valg i feil retning er også naturlig av oss mennesker å gjøre. Men det å ta et valg for hjelp med sitt alkoholproblem er som nevnt ikke bare bare og det å tenke på tilbake til «hverdagen» er også en utfordrende tanke.

Vi på Kildevangen kan hjelpe deg med nettopp dette og gjennom vår kompetanse kan vi hjelpe deg med å få livet ditt tilbake. Vil dette kreve noe av deg? – Ja det vil det, men vi hjelper deg gjennom det.
Om du ønsker å ta dette valget så er vi her for deg.
Bare å ta kontakt med oss på Kildevangen, vi er her for din vei videre.

– Det er Ditt liv, dine valg.

Call Now Button