fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

I løpet av de årene vi har hjulpet ulike personer med sin alkoholisme og sine alkoholproblemer har vi sett et mønster blant våre klienter. Et mønster som forteller oss hvor stort steg det egentlig er å innse og si ifra at man har et alvorlig drikke-problem.

Dette kan være at mange føler på skyld, skam og et personlig nederlag. Vi hører stadig fra våre klienter at den vanskeligste oppgaven er å nemlig se seg selv i speilet og innse at man har et problem, og deretter fortelle dette til sine nærmeste.

Det er ikke lett å si si ifra, men det er heller ikke en skam! Tvert imot er det slik at det å erkjenne egne begrensninger og søke hjelp kan være starten på et nytt, godt og bedre liv.

Mange velger å holde problemet skjult for å unngå å havne i noe de tror er trøbbel, realiteten er at det er ikke trøbbel, men heller en mulighet for hjelp.
Et glass kan fort bli til en flaske, og en flaske kan bli til flere flasker til man faktisk mister kontroll. Alkoholismen er progressiv.

Hos oss på kildevangen er vi lidenskapelig opptatt av å hjelpe, og våre profesjonelle terapeuter sørger vi for at ditt opphold er tilrettelagt for deg.

Vi har vært der du er!

Med våre metoder som blant annet 12-trinnsprogrammet og med et solid ettervernskurs sørger vi for at du skal få den tryggeste hjelpen du kan få med å bli kvitt ditt alkoholproblem.

– Det er ikke skam å si ifra

Call Now Button