fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no
  • Vi tilbyr velprøvd behandling mot alkoholproblemer som virker!
  • Vi har vært i drift siden 2001
  • Våre terapeuter har til sammen nærmere 50 års erfaring 

Sliter du med alkoholproblemer?

Kildevangen Behandlingssenter tilbyr effektiv behandling mot alkoholproblemer. Vi tar utgangspunkt i et velfungerende 12-trinnsprogram. Også kalt Minnesotamodellen. Den benyttes av Anonyme Alkoholikere / AA. Metoden har veldokumentert effekt på alkoholproblemer. Vår tilsynslege vil ved behov gi hver klient en individuell avrusningsplan / nedtrapping for å redusere abstinenser. Vårt behandlingssenter er anerkjent og har flott beliggenhet ved porten av Totenåsen.

Kildevangen er preget av en hyggelig, diskret og løsningsorientert stemning og er basert på et privat initiativ. Behandlingssenteret råder over en rekke attraktive fasiliteter som stor spisesal, TV-stue, peisstue, foredragssal, samtalerom, badstue og solarium samt tilgang til treningskort på Toten treningssenter. Dersom du ønsker å bli kvitt dine alkoholproblemer er Kildevangen derfor et ideelt valg.

Vi har gjort vårt ytterste for å skape en innbydende og stimulerende atmosfære og dette kombinert med vår solide kompetanse har gjort oss til et naturlig førstevalg for mange klienter med behov for hjelp.

Har du spørsmål vedrørende vår behandling mot alkoholproblemer er det bare å ta kontakt.

Velkommen til Kildevangen Behandlingssenter.

Call Now Button