fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

Ca. 10 prosent av befolkningen sliter med alkoholisme og alkoholproblemer. Det er et stort helse-, familie- og samfunnsmessig problem. 

Det vi også vet er at det er mange som ønsker å gjøre noe med sitt alkoholproblem, men vegrer seg å for å ta kontakt for de føler det som meget skamfullt å ikke kunne klare å komme ut av dette på egen hånd. 

Mange alkoholikere ønsker seg et godt, edruelig liv, men klarer ikke dette på egen hånd. 

Sliter du eller noen du kjenner med å kontrollere inntaket av alkohol i forhold til tid og mengde? Da er de kanskje i ferd med å utvikle symptomer på alkoholisme. Alkoholisme er en sykdom som de aller fleste trenger hjelp for å kunne leve symptomfri med. 

Ofte oppstår det kriser i en alkoholikers liv. En krise kan i mange tilfeller føre til motivasjon nok til å kunne ta imot hjelp der og da. Det du som er pårørende som trenger å handle raskt, før det er for sent. 

Det snakkes om 48 timers motivasjonstid, (48-timers-vinduet) og da det gjelder det som sagt å handle raskt med å få den som har alkoholproblemer til å ta imot hjelp. Vi erfarer at det ofte er pårørende som i denne fasen gjennomfører en vellykket intervensjon, og får ting til å skje der og da.

Andre ganger er det alkoholikeren selv som ber om hjelp i denne fasen. Da hjelper det lite å få beskjed om at det er hjelp å få om tre måneder!

Kildevangen Behandlingssenter har plass på dagen!  

Her kan man ta kontakt med oss når som helst på døgnet og ha muligheten til å få hjelp nærmest umiddelbart. 

Ta kontakt med oss i dag, vi har plass på dagen! 

 

Call Now Button