fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no
Alkoholmisbruk, alkoholproblemer og alkoholisme har skapt mange helse, sosiale, samfunnsmessige og familiære problemer, men dessverre opplever de fleste at det er svært vanskelig å komme seg ut av disse problemene uten hjelp.

Vi hører fra våre klienter at det er fler som bruker alkohol som et bedøvingsmiddel for å for å kunne takle sosiale settinger.

Noen føler at det er blitt nødvendig å drikke for at de ikke skal være sjenerte og usikre, og mange føler også at hvis de ikke er berusede så kan de ikke slappe av og hygge seg sammen med andre.

Mange alkoholikere sliter med sosial angst.

Etter hvert vil det for mange være nesten utenkelig å ikke tenke på alkohol, og da blir det å drikke selve høydepunktet i hverdagen. Men etter hvert som drikkeproblemet utvikler seg blir det som tidligere var et høydepunkt til et tvangsmessig helvete.

Når alkoholen kommer først blir alt annet mindre viktig, og når trangen etter alkohol er der mesteparten av tiden, har man blitt fysisk og mentalt avhengig av dette stoffet.

Sliter du eller noen du kjenner med å kontrollere inntaket av alkohol i forhold til tid og mengde? Da er de kanskje i ferd med å utvikle symptomer på alkoholisme. Alkoholisme er en sykdom som de aller fleste trenger hjelp for å kunne leve symptomfri med.

Her kan du ringe til oss og snakke med våre dyktige terapeuter og vi vil hjelpe deg på dagen.

Vi er en privat klinikk der vi har fokus på den enkelte.

Vi holder til i naturskjønne omgivelser der man kan finne sinnsro.

Kildevangen- Et lite sted med et stort hjerte.

Vi har plass på dagen!

Call Now Button