fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

2020 var et år der alle sammen måtte tilpasse seg nye endringer i forbindelse med covid-19. Hverdagen som vi var kjent med ble over natten endret til en felles dugnad med nye tilpasninger og restriksjoner i vårt land. 

Mange ble permittert fra sitt arbeide, fikk økonomiske utfordringer og andre ble satt inne i karantene i sitt eget hjem over en lengre tid. 

I kjølvannet av dette har også mange begynt å få andre problemer, alkoholforbruket har økt, og alkoholproblemer oppstått eller blitt forsterket. Mange ser på alkohol som en trøst i denne vanskelige og uvanlige tiden vi er i nå. Mange føler på ensomhet og kjedsomhet, mange er mye hjemme og alkoholen for mange blir en følgesvenn gjennom hverdagen for å få tiden til å gå. 

Det er også flere som har fått en arbeidshverdag der man jobber fra hjemmekontor eller også kalt «gjemmekontor» Dette medfører mer drikking i arbeidstiden for mange.

Alkoholismen kan være listig, gåtefull og mektig, og alkoholproblemene starter gjerne i det små, men er ofte svært progressiv. Mange som ser på alkohol som en trøst siden avstanden mellom familie, venner og kollegaer blir stor over lengre tid. 

Vi hos kildevangen kan og vil hjelpe, vi har terapeuter som har vært der du er og som sammen med deg kan hjelpe deg ut av ditt alkoholproblem. Våre metoder har over lang tid vist gode resultater, og våre klienter som har vært hos oss har funnet veien til et nytt liv. 

– Vi er her, og sammen kan vi skape bedre livskvalitet.

Call Now Button