fbpx
61 16 28 00 drift@kildevangen.no

I dag er det mange som føler på press i mange forskjellige settinger, og dessverre er alkohol et middel for å «dempe» presset. 

Vi opplever veldig mange som kommer dit at dette blir et alkoholproblem for den enkelte, spesielt om man øker inntaket ettersom presset også øker. 

Alkoholisme er det mange som sliter med, men det er ikke alltid at dette kommer fra «press», men i den travle hverdagen vi kjenner til med forventningspress på jobben, karrieren, videreutdanning og også på det private plan. 

Men når skal man si stopp? 
Når er det på tide å si at nok er nok ? 
Vi erfarer at man vet aldri når det tidspunktet kommer hvor man faktisk sier stopp til seg selv og realiteten treffer inn på den enkelte personen. 
For noen kan dette tidspunktet komme tidlig, for mange kommer det etter lang tid siden alkohol blir en egen medisin mot ulike press eller andre årsaker. 
Vi vet at når man får den følelsen at nå er det kanskje nok så gjelder det å ta grep med en gang. Før denne følelsen blir «borte» igjen. 

Heldigvis så finnes det hjelp. Vi på Kildevangen har i en rekke år hjulpet mange som sliter med alkoholproblemer. 
Våre klienter kommer fra hele Norge og vi har et tilbud som tilpasses hver og en med individuell behandling. 
I naturlige omgivelser med nærhet til naturen gjør vi ditt opphold så best som mulig for at du kan dra herfra med en ny start. 

Føler du at nok er nok? 

Ta kontakt med oss i dag. 

Call Now Button